Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Concurs Strainatatea Ruseasca 2014

VICTORIE ÎN RUSIA

Site-ul Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (ccecrr.ro) a primit medalia de BRONZ pentru cel mai bun site la cea de-a treia ediție a Concursului website-urilor compatrioților ruși din strǎinǎtate STRĂINĂTATEA RUSEASCĂ 2014

România a câștigat medalia de bronz cu website-ul Camerei de Cooperare Economica si Culturala Româno-Rusă (ccecrr.ro), în cadrul competiției RUSSKOE ZARUBEZHE 2014 , secțiunea website-urilor dedicate ONG-urilor.

Site-ul câștigător, prin îmbinarea funcționalității orientate către utilizator cu designul rafinat, își propune sa aducă mai aproape comunitățile și investitorii din România și Rusia prin facilitarea accesului la informație, stimularea inițiativelor economice și culturale și prin promovarea evenimentelor de profil.

Conceptul pe care se bazează site-ul dezvoltat de Departamentul de IT si Web Design din cadrul CCECRR condus de Dl. Ivan Roman și având ca partener BrandUP Interactive  este Forumul, spațiul public în care se întâlnesc oameni și idei și în care se nasc relații durabile și proiecte îndrăznețe. Rolul platformei de comunicare a Camerei de Cooperare Economice și Culturale Româno-Ruse este să deschidă dialogul și să ofere suport oamenilor de afaceri din Romania și Rusia cu interese în cele două țări, precum și organizatorilor de evenimente culturale și comunităților române și ruse.

La nivel de execuție, site-ul se remarca prin designul elegant care inspiră încredere și profesionalism și prin navigarea intuitivă, care imprimă căldura interacțiunii. Design-ul este realizat de BrandUP Interactive, partener CCECRR, o agenție specializata în web și aplicații mobile care crede că tehnologia este cea care face diferența, iar designul se vinde singur. Agenția este recunoscuta pentru abilitatea înnăscuta în dezvoltarea tehnologiilor de ultima oră și colaborează cu branduri de renume pentru care transforma cele mai solicitante idei in realitate.

Profesionalismul Departamentului de IT si Web Design și a partenerului CCECRR BrandUP Interactive este recunoscut din nou internațional prin câștigarea acestui premiu, iar organizatorii concursului certifică acest lucru prin certificate (diplome) și scrisorile de apreciere ale profesioniștilor care au analizat munca acestora. Site-ul a fost atent analizat de către:

  • Serghei Plugotarenko, Presedinte al Consiliului Experților, director al Asociației Ruse pentru Comunicații Electronice (RAEK), expert recunoscut ȋn domeniul Internetului;
  • Alexandr Panov, Director General al RU-CENTER;
  • Serghei Petrosov, secretar executiv al Federației Belgiene a Organizațiilor Rusofone, expert recunoscut în domeniul cooperării dintre Rusia și diaspora rusă din străinătate;
  • Andrei Krasnoglazov, membru al Consiliului Mondial de Coordonare a compatrioților ruși;
  • Ekaterina Kudriavțeva, fondator și secretar al Consiliului Metodic International privind multilingvismul și comunicarea interculturală;
  • Beinenson Arkadi, jurnalist rus, fost redactor-șef al ediției de Internet a Companiei de Stat "Vocea Rusiei", specialist șef al Centrului de Cercetare Sociologică din cadrul Ministerului Educației și Științei al Federației Ruse;
  • Andrey Bogomolov, directorul secției de educație la distanță “Limba rusa ca limba strǎinǎ” din cadrul Institutul de limbǎ rusă “A.S. Pușkin”.

În opinia generală a experților referitoare la site-ul CCECRR, conținutul tematic al acestuia este foarte interesant, și cuprinde o mulțime de informații utile. Totuși, trebuie sǎ se mai lucreze pe partea de proiectare, pentru ȋnlǎturarea dificultǎților tehnologice și a inconvenientelor pe partea utilizatorului. 

Pe această cale, Președintele CCECRR Tudor AFANASOV felicită și mulțumește Departamentului de IT si Web Design din cadrul CCECRR condus de Dl. Ivan Roman și partenerului CCECRR BrandUP Interactive, pentru implicarea de care au dat dovadă în realizarea acestui site, pentru munca colosală pe care au depus-o. Este de menționat faptul că, Departamentul de IT si Web Design din cadrul CCECRR condus de Dl. Ivan Roman și partenerul nostru BrandUP au reușit să realizeze acest site în mai puțin de o săptămână pentru a putea fi înscris la concurs. 

Concursul a fost sprijinit de: Asociația de Comunicații Electronice din Rusia (RAEK) (Российская Ассоциация электронных коммуникаций (РАЭК)).

România, prin CCECRR a concurat împotriva site-urilor din țări precum; Austria, Lituania, Estonia, Letonia, Irlanda, Australia, Elveția, Franța, China, Slovenia, Kârghistan, Kazahstan, Italia, Portugalia, Spania, Germania,  etc.

Partenerii Concursului: LinguaLeo, ABBYY, RU-CENTER, REPETITOR MultiMedia («РЕПЕТИТОР МультиМедиа»), «Doctor Web» («Доктор Веб»), PROMT, «IstraSoft" («ИстраСофт»), "Multimedia Tehnologii» («Мультимедиа Технологии»), Printdirect.ru, 1PS.RU

Partenerii informaționali ai concursului: Portalul "Ferestre deschise spre Rusia" («Окно в Россию»), Comitetul pentru Relații Externe din Sankt-Petersburg, portalul RUNET-ID, Fundația "Russki Mir" («Русский мир»), revista "Internetul în cifre" («Интернет в Цифрах»), Asociația "Patria" («Родина») pentru relații cu compatrioții din strǎinatate, portalul "Estonia rusǎ" («Русская Эстония») , Consiliul Internațional al compatrioților ruși , săptămânalul "Cuvântul" («Слово»), agenția de informații REX, portalul "Tartu-Iuriev-Derpt” («Тарту-Юрьев-Дерпт»), Uniunea Comunităților Ruse din Suedia, săptămânalul "Ziarul nostru" («Наша Газета»), Comitetul Internațional Consultativ pentru Multilingvism și Comunicare Interculturală, portalul «Evrokatalog.eu».

Detalii despre castigatori

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn