Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Ianuarie 21, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Departamentul de Promovare Turistică

Turismul este unul dintre principalele motoare economice ale unei ţări. Pentru noi, turismul este şi o modalitate de prezentare a unei ţări, in cazul nostru Romania sau Federaţia Rusă. Prin atragerea turiştilor romani in Rusia şi viceversa, sperăm să contribuim la inlăturarea a o parte din prejudecăţile reciproce la adresa acestor popoare. Cele două ţări se pot lăuda cu o natură deosebită, cu peisaje unice, dar şi cu o ospitalitate specifică. CCECRR işi propune să promoveze aproape toate tipurile de turism, de la turism de recreere, pană la turism de afaceri.

Rusia este cunoscută pentru peisajul sălbatic şi unic, dar şi pentru monumentele arhitecturale unice, Romania este cunoscută pentru turismul ecumenic, dar şi cel balnear. Nu puţini turişti străini vin ca să se recupereze in clinicile noastre, spre exemplu la Clinica Grant din Eforie Nord.

Pentru indeplinirea scopului său, acest department colaborează şi doreşte să incheie parteneriate cu instituţii de stat, dar şi din mediul privat, cu diverşi prestatori de servicii pentru a putea oferi soluţii, pentru a crea strategii şi materialele care să promoveze şi să susţină turismul.

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...