Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Ianuarie 21, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Departamentul de traduceri, interpretariat si cursuri de limba romana/rusa

Comunicarea reprezintă un pilon de bază pentru succesul oricărei relaţii de parteneriat. Un mesaj transmis incorrect poate pune in dificultate o negociere sau poate duce chiar la intreruperea relaţiilor cu partenerii externi. Din experienţă, ştim că nu de puţine ori traducerile transmise din Romania in Rusia şi invers nu au fost conforme cu cerinţele părţilor.

Pentru a elimina toate aceste bariere CCECRR a adunat in cadrul acestui departament cei mai buni specialişti in domeniu, autorizaţi să traducă pentru Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Parchetul de pe langă Inalta

Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, organele de urmărire penală, instanţele judecătoreşti, birourile notarilor publici, avocaţi şi executori judecătoreşti etc.

Specialiştii noştri au experienţă in comerţ exterior, in domeniul tehnic şi juridic.

Prin acest departament, CCECRR urmăreşte să asigure traduceri şi interpretariat din/in limbile rusă şi romană (şi adiacent in alte limbi in funcţie de situaţiile specifice), la cel mai inalt nivel de profesionalism, pentru şi in cadrul intalnirilor de afaceri, ale targurilor, seminariilor etc.

De asemenea, prin colaborarea noastră cu unii dintre cei mai buni profesori universitari, CCECRR organizează cursuri de limba rusă şi de limba romană, pentru toate nivelele dar şi cu character specific, cu accent pe conversaţie şi corespondenţă sau pe anumite domenii specifice.

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...