Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Invitație pentru tinerii conaționali

 

Centrul Rus de Știință și Cultură din București, Organizatorii Concursului Internațional de Competiții Sportive al Conaționalilor și Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă invită toți tinerii născuți începând cu anul 2003 la cea de a IV Ediție a Competițiilor Sportive dedicate conaționalilor rusi care se vor desfășura în orașul Kazani, Rusia în perioada 13-19 mai. Cunoașterea limbii ruse este obligatorie.

Cheltuielile legate de transport și viză sunt asigurate de către Centrul Rus, cheltuielile legate de cazare, masa, program, etc. sunt asumate de către organizatori. Având în vedere că lotul va fi format din mai multe persoane, uniforma va trebuie să fie la fel pentru toți, cheltuielile legate de îmbrăcăminte vor fi asumate de către participanți.
Tinerii conaționali sunt invitați să participe la următoarele competiții sportive: Basketball 3x, Volei, Mini-fotbal, tenis de masă, înot, gimnastică artistică, șah, concursul ,,Cartea de Vizită”, concursul ,,Dialog în limba rusă”. Pentru mai multe detalii legate de program, regulile competițiilor, etc. vă puteți adresa la adresa de e-mail a centrului Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la adresa de e-mail a CCECRR Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..
Ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă aceste competiții vă invităm să accesați site-ul evenimentului unde găsiți informații despre cum a decurs cea de a treia ediție la următoarea adresă http://juniorgames.ru/ . Succes tuturor.
IMPORTANT!!!! În cazul în care numărul de participanți înscriși va fi mai mare decât numărul locurilor disponibile pentru lotul din România, vor avea loc preselecții.

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...