Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Ianuarie 21, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Evenimente

CCECRR partener Agri-Bussiness organizat de Grupul de presă BURSA

O nouă ediţie a conferinţei “Agri-business pe profit” organizată de Ziarul BURSA

Grupul de presă BURSA va organiza, sub egida Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a IV-a ediţie a Conferinţei “AGRI-BUSINESS PE PROFIT” în data de 20 octombrie 2016, începând cu orele 09:30, la sediul Electrica SA, sala Radu Zane din str. Grigore Alexandrescu nr. 9, Sector 1, Bucureşti

Citește mai departe...

„Feeria muzicii”, un concert de neuitat

Soprana Irina Iordăchescu, basul rus Denis Sedov şi pianistul Ieronim Buga le-au oferit melomanilor constănţeni, marţi seară, un concert extraordinar, primul din cadrul turneului naţional „Feeria muzicii”. Evenimentul artistic, care s-a desfăşurat pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, a fost organizat sub egida Consulatului General al Federaţiei Ruse la Constanţa, fiind dedicat împlinirii a 135 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-ruse, în partenerit cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.

Citește mai departe...
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...