Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Comunicate de presa

Invitație pentru tinerii conaționali

 

Centrul Rus de Știință și Cultură din București, Organizatorii Concursului Internațional de Competiții Sportive al Conaționalilor și Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă invită toți tinerii născuți începând cu anul 2003 la cea de a IV Ediție a Competițiilor Sportive dedicate conaționalilor rusi care se vor desfășura în orașul Kazani, Rusia în perioada 13-19 mai. Cunoașterea limbii ruse este obligatorie.

Citește mai departe...

CCECRR apreciata pentru activitatea depusa in dezvoltarea relatiilor economice romano ruse

Conferința de presă domnului Valery Kuzmin, Ambasadorul Federației Ruse la București, cu ocazia Zilei Diplomatului (09 februarie 2018)
 

Citește mai departe...

Ambasadorul Rus la Piatra Neamt la invitatia Presedintelui CCECRR, T. Afanasov

Conferinta de Presa o regasiti aici https://www.youtube.com/watch?v=jZDa9HD6yQk&feature=share

Ambasadorul rus la Suceava la invitatia Presedintelui CCECRR, Tudor Afanasov

În legătură cu vizita domnului Valery Kuzmin, Ambasadorul Rusiei în România, la judeţul Suceava din data de 9 noiembrie a.c. propunem atenţiei dumneavoastră câteva poze şi articole din presă locală.

Citește mai departe...

Participarea Președintelui CCECRCC Tudor Afanasov la Conferința Internațională Tematică „100 de ani de la revoluția Rusă: unitate pentru viitor”

Participarea Președintelui CCECRCC Tudor Afanasov la Conferința Internațională Tematică „100 de ani de la revoluția Rusă: unitate pentru viitor”/
Участие Президента ПЭКСРР Ф.Ф. Афанасова на Всемирною тематическою конференцию «100-летие Русской революции: единение ради будущего».

Citește mai departe...
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...