Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Mai 23, 2018

Konkrus

CCECRR a lansat Clubul de Afaceri al Staroverilor

În data de 03 01 2017, în prima reuniune din acest an a Consiliului Fondatorilor As. Camerei de Cooperare Economice și Culturale Româno-Ruse, a fost luată hotărârea înființarii Clubului de Afaceri al Staroverilor (CAS) de pe langă CCECRR. Această decizie se pliază pe strategia propusă de Tudor Afanasov, președintele CCECRR și adoptată de Consiliul Fondatorilor, strategie care dorește să implice membrii comunității de ruși staroveri (lipoveni) în dezvoltarea relațiilor româno-ruse.

 Pentru început, CAS va fi condus de Președintele CCECRR, urmând ca după prima conferință a Oamenilor de Afaceri Staroveri să fie ales un lider de grup.

Clubul este dedicat exclusiv antreprenorilor ruși staroveri din România, Rusia și din orice altă țară în care există comunități de staroveri. Scopul principal este dezvoltarea de relații economice între membrii Clubului, dar și elaborarea de strategii pentru dezvoltarea de relații economice cu Federația Rusă, accesul companiilor starovere pe piața rusească, încheierea de parteneriate între companii rusești și starovere, dezvoltarea de afaceri și demararea de investiții în localitățile și zonele locuite de rușii staroveri. 

Din Club mai pot face parte persoane starovere care doresc să demareze o afacere și sunt în cautare de finanțare și parteneri. Tinerii antreprenori de origine staroveră vor fi promovați și susținuți de CCECRR, programele de inovare vor fi de asemenea promovare în cadrul grupului. Veniturile obținute în cadrul activității Clubului vor fi folosite inclusiv pentru proiecte care vizează promovarea și conservarea tradițiilor rușilor staroveri, vor fi oferite burse de studiu și de merit pentru copii ruși staroveri, vor fi organizate tabere pentru dezvoltare profesională, orice altă activitate care va ajuta comunitatea de staroveri și tinerii de cadrul comunității să se dezvolte. Principala limbă de comunicare va fi rusă și româna. 

Momentan, puteți accesa informații cu privire la activitatea CAS pe pagina de facebook la următoarea adresă https://www.facebook.com/groups/1391253124302497/ dar și pe pagina VKontakte  https://vk.com/club136700280. În curând, la adresa www.ccecrr.ro va fi un subdomeniu dedicat Clubului unde vor fi publicate cererile, ofertele și descrierile companiilor starovere. 

Pentru a face parte din CAS trebuie transmisă o cerere de aderare la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. care să conțină numele complet, denumirea companiei, domeniul de activitate și interesul. 

Conducerea CCECRR urează mult succes membrilor Clubului. 

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...