Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Mai 23, 2018

Konkrus

CCECRR și partenerii săi organizează Forumul de Afaceri Româno-Rus

Asociatia Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa (CCECRR), organizațiile partnere și Camere de Comerț Teritoriale  intentioneaza organizarea unei misiuni economice in Federatia Rusa la sfarsitul lunii martie/inceputul lunii aprilie 2017, in vederea stabilirii unor contacte directe cu mediul de afaceri local si identificarii unor oportunitati si proiecte de cooperare si investitii pe relatia Rusia.

 Acest eveniment se desfasoara la solicitarea companiilor romanesti, pe fondul interesului bilateral privind intensificarea schimburilor comerciale romano-ruse, initiativa fiind sustinuta de catre reprezentantii Ambasadei Federatiei Ruse in Romania.

 In vederea facilitarii unei cunoasteri cat mai aprofundate a mediului de afaceri rus, se va organiza, cu acest prilej, un Forum de Afaceri Ruso - Roman, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie din Moscova. In masura in care aceasta oportunitate prezinta interes pentru compania Dvs., in vederea pregatirii profesionale a intalnirilor bilaterale, am dori  sa cunoastem in detaliu domeniile de interes, oportunitatile de afaceri sau propuneri de investitii necesare dezvoltarii activitatii companiei Dvs. pe aceasta relatie.

Feedback-ul Dvs. ne va sprijini in identificarea punctuala a intereselor si obiectivelor Dvs., iar in acest sens, va rugam sa ne transmiteti confirmarea Dvs. de principiu privind participarea, transmitand un e-mail pana cel tarziu vineri, 10 februarie 2017, la e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Imediat dupa primirea raspunsului Dvs. de principiu privind interesul pentru aceasta actiune, vom reveni cu detalii privind programul si costurile deplasarii.

 In asteptarea raspunsului Dvs., va asiguram de deplina noastra colaborare si va transmitem, expresia celei mai distinse consideratii.

 

Cu  deosebita  stima,

Tudor Afanasov, Președinte CCECRR

 

 

 

 

 

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...