Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Președintele CCECRR oferă invitații la Concertul Corului Alexandrov

n data de 8 iunie, in cadrul Ambasadei Federatiei Rusiei in Romania, a avut loc o receptie, cu ocazia sarbatoriri Zilei Nationale a Federatiei Ruse, la care am avut deosebita placere de a fi invitati.

Printre participanti s-au numarat persoane marcante ale societatii romanesti si rusesti, printre care se numara si domnul Pavel Nastase, Ministrul Educatiei Nationale al Romaniei, reprezentanti ai mai multor ministere şi agentii din Romania, parlamentari, membri ai corpului diplomatic, oameni de afaceri din Rusia si Romania, reprezentati ai unor ONG-uri, precum si personalitati ale vietii culturale, jurnalisti, conationali.
In cadrul evenimentului organizat de Ambasada Federatiei Ruse in Romania a avut loc o tombola unde, au fost extrasi doi castigatori care au primit doua invitatii duble la concertul Ansamblului Alexandrov - Marele Cor al Armatei Rosii - din data de 17 noiembrie, de la Sala Palatului din Bucuresti, eveniment organizat de Asociatia Culturala Mall4Arte in parteneriat cu Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa.
Pe aceasta cale dorim sa multumim Excelentei Sale, domnului Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Romania si Ambasadei Federatiei Ruse in Romania pentru sprijinul acordat.

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...