Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Parteneriat intre CCECRR si Uniunea Traducatorilor din Rusia

Conștientizând necesitatea la nivelul orașului Sankt-Petersburgului pentru specialiști și pentru stabilirea unor standarde de calitate privind traducerile de limba română, filiala locala a Uninii Traducatorilor din Rusia, face un apel spre asociere către toți specialiștii de limbi romanice.


30 iunie 2017, Filiala Regionala din Sankt Petersburg a Uniunii Traducătorilor din Rusia, în cadrul întâlnirii cu delegația română la Camera de Comerț și Industrie Sankt-Petersurg, a anunțat înființarea Secției de Limbă Română.
Secția are misiunea de a oferi o platformă pentru schimbul de experiență și cunoștiințe între traducătorii de limbă română și organizațiile profesionale si culturale din Sankt Petersburg. Deasemenea, secția va stabili legături bilaterale directe cu organizatii sinonime din România pentru popularizarea limbii române pe plan local.
În calitate de primă colaborare stabilită, președintele Ilya Anatolievich Mischenko, a semnat din partea UTR FR SP un protocol de colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Prahova și Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă.
Acordurile menționate au scopul de a spori colaborarea economică româno-rusească. UTR FR SPB intenționează sa ofere consultări pentru parteneri români și ruși în privința serviciilor de traducere scrisă și orală și deasemenea să recomande specialiști calificați din rândul membrilor UTR.
Bine-venim orice solicitări și adrese. În sperața unei colaborări fructuoase.

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...