Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

La Moscova va apărea un magazin universal în care vor fi vândute doar produse românești

La Moscova va apărea un magazin universal în care vor fi vândute doar produse românești
BUCUREȘTI, 10 nov — Sputnik. La Moscova ar urma să fie deschis un magazin universal cu produse românești. Anunțul a fost făcut de președintele Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR), Tudor Afanasov, în cadrul unui conferinței economice „Dezvoltarea relațiilor de afaceri cu Federația Rusă", la Suceava, în prezența ambasadorului rus, Valery Kuzmin.

 © Photo: Camera de Comerț și Industrie din Rusia

Oamenii de afaceri din România își îndreaptă privirea spre Rusia

CCECRR a înființat o filială la Suceava, iar una din activitățile principale va fi promovarea produselor românești în spațiul estic. Printre primele proiecte preconizate este deschiderea unui magazin universal românesc la Moscova.
Afanasov a reamintit că până în anul 1989, la Moscova a existat un magazin universal românesc "București".
"După mai multe discuții am decis să reînființăm magazinul universal din Rusia unde dorim să invităm toate companiile producătoare de textile, mobilă, produse alimentare, vin, tehnologie, turism să fie parte a acestui proiect", a declarat președintele CCECRR.
Potrivit lui, acest magazin ar putea fi inaugurat pe 1 decembrie 2018, iar prin realizarea acestui proiect se poate spune că există o strategie clară de promovare în spațiul estic.
Afanasov a mai spus că mediul de afaceri din Rusia este interesat de produse românești, în special de mobila românească, pantofi, textile sau vin.
Deschiderea oficială a filialei sucevene a Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă a avut loc joi, 9 noiembrie, în sala Ștefan cel Mare a Consiliului Județean Suceava, în prezența ambasadorului Federației Ruse, Valery Kuzmin.


Read more: https://ro.sputnik.md/economics/20171110/15519127/moscova-magazin-universal-romanesc.html

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn