Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă este deschisă pentru o colaborare strânsă cu mediul de afaceri rusesc

În data 13 mai 2015 la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Federației Ruse a avut loc o întâlnire între vicepreședintele instituției, Gheorghi Petrov și președintele Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR), Tudor Afanasov. În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte legate de cooperarea dintre mediile de afaceri român și rus, precum și dintre cele două camere.

Tudor Afanasov a informat despre activitatea CCECRR în privința dezvoltării relațiilor economice și culturale româno-ruse, consolidarea poziției limbii ruse și promovarea conaționalilor ruși din România. Din momentul înființării, încă din luna martie 2014, numărul membrilor CCECRR a crescut la 80 de companii și au fost deschise reprezentanțe în peste 70% din județele țării, precum și în Italia, Spania, Portugalia, Franța și alte țări.    

Gheorghi Petrov a apreciat pozitiv activitatea CCECRR și începutul cooperării în domeniul schimbului de informații de afaceri dintre cele două camere. De asemenea, acesta a precizat că propunerile de afaceri ale companiilor românești venite din partea CCECRR vor fi postate în mod regulat pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie a Federației Ruse în secțiunea ,,Relații Externe”. 

Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Federației Ruse a propus CCECRR să organizeze misiuni de afaceri în regiunile Federației Ruse, iar companiile românești să participe mai activ la târgurile și expozițiile organizate pe teritoriul Federației Ruse. 

Părțile au stabilit să analizeze posibilitatea colaborării în domeniul turismului, inclusiv cel religios și medical. Tudor Afanasov a propus pentru toamna anului 2015 organizarea unei mese rotunde comune dedicate prezentării proiectelor economice ale celor două țări. Gheorghi Petrov a susținut inițiativa respectivă, însă a menționat că această necesita o pregătire atentă, în special în ceea ce privește definirea unor proiecte concrete și cercul participanților interesați de acest lucru.   

  • 66e80903eb517f965830e444d82d2e3a
  • 9304a20064b99dba656b4bba561c996f
  • b88a4d55b588a828e6c4044da28eb41f

Simple Image Gallery Extended

Sursa aici

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...