Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Semnarea memorandumului de înțelegere cu Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă

În data de 15 mai a fost semnat un memorandum de înțelegere între Consiliul pentru Dezvoltarea Comerțului Exterior și Relații Economice Internaționale și Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.

În cadrul acordului, părțile au convenit să contribuie prin eforturi comune la dezvoltarea cooperării comerciale româno-ruse și a mediului de afaceri dintre cele două țări, inclusiv prin satisfacerea cerințelor investitorilor și exportatorilor ruși și români, în construirea legăturilor necesare pentru  realizarea propriei producții sau căutarea de parteneri pe teritoriile României și Rusiei. Președintele Consiliului, Maxim Chereshnev, și Președintele Camerei, Tudor Afanasov, au evidențiat faptul că în ciuda volumului mic al comerțului dintre cele două țări și a existenței unor probleme controversate de natură politică, întreprinzătorii și producătorii ruși și români sunt interesați de dezvoltarea și utilizarea eficientă a potențialului existent de cooperare economică.   

Articol Original aici

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...