Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

CULTURAL. Soldatii rusi cuceresc Romania cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume

”Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!”

Soldatii rusi cuceresc Romania  cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume 

22-23 septembrie, Sala Palatului

Numeroase evenimente muzical-artistice menite sa deschida publicului larg noi orizonturi catre o culturalizare variata se anunta pentru toamna acestui an, insa spectacolul fascinant ce va fi sustinut in premiera la Bucuresti de celebrul Cor al Armatei Rosii, este extrem de asteptat si dorit de cunoscatori. 

Muzica variata, de cea mai buna calitate, corp de balet, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante si o reputatie internationala prestigioasa apreciata la cel mai inalt nivel. 

Pe 22 și 23 septembrie, cea mai de succes productie artistica a celor peste 100 de muzicieni rusi va fi prezentata pe scena Salii Palatului din Bucuresti, sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev.

Ghidati de sintagma "Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!" , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc  publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. Cei 350 de artisti sunt ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marcă al excelenței în muzică este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/vb.1615513445341712/1739047999654922/?type=2&theater 

https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/vb.1615513445341712/1737590923133963/?type=2&theater

Din respect pentru cultura fiecarei tari in care acestia sunt invitati sa performeze, militarii rusi pastreaza traditia, adaugand in repertoriu un moment muzical desavarsit, concretizat intr-un element comun de comunicare culturala, un liant muzical intre doua entitati diferite.

Astfel, una dintre cele mai sonore voci din generatia tanara a scolii romanesti de bel canto, baritonul FLORIN ESTEFAN, va fi  prezent pe scena Salii Palatului in calitate de invitat special. 

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Bucuresti face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu  va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia  si Italia. 

De curand, Corul Armatei Rosii a sustinut cel mai special moment al Galei Grand Prix-ului din Monaco, la invitatia Printului Albert de Monaco, oferind un recital de exceptie la ora 12 noaptea. 

Desi, ne mai despart aproximativ 3 luni pana la intalnirea cu virtuozii  Corului Armatei Rosii  sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Spectaculis, anunta ca biletele pentru spectacolul anuntat in data de 23 septembrie la Sala Palatului au fost epuizate in proportie de 50%.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro si www.bilet.ro

Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă este unul din partenerii acestui eveniment unic. Prin acest parteneriat, rușii sau rușii staroveri (lipoveni) beneficiază de o reducere de 10% din prețul biletelor puse la vânzare pentru spectacolul din 22 septembrie. Pentru a primi această reducere, rușii sau rușii staroveri (lipoveni) trebuie să intre în contact cu CCECRR pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:

VIP – 300 ron

Cat.I – 200 ron

Cat.II – 140 ron

Cat.III – 90 ron

Cat.IV – 65 ron

Vă așteptăm la spectacolul care se vrea a fi cel mai important eveniment cultural al anului!

  • Carthage C Samy Snoussi 6
  • Florin Estefan 1
  • corul arm rosii
  • redarmy_poster

Simple Image Gallery Extended

 

 

 

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...