Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Februarie 20, 2019

Konkrus


Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/ccecrr/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

CULTURAL. La cererea publicului, CORUL ARMATEI ROSII va sustine inca o reprezentatie la Bucuresti

La cererea publicului, CORUL ARMATEI ROSII 

 va sustine inca o reprezentatie la Bucuresti

22-23 septembrie, Sala Palatului, ora 20:00

La sfarsitul lunii septembrie, cel mai renumit cor din lume, Corul Armatei Rosii ajunge la Bucuresti pentru a cuceri publicul bucurestean cu cea mai de succes productie artistica.  Spectacolul anuntat initial pentru data de 23 septembrie la Sala Palatului a fost primit cu succes de iubitorii de cultura, pana la acest moment fiind epuizate peste 70 % din totalul biletelor disponibile. 

Interesul publicului fata de acest spectacol grandios si cererile constante cu privire la disponibilitatea celor mai bune locuri i-a determinat pe organizatori sa inainteze managementului artistic invitatia de a sustine o a doua reprezentatie. 

Astfel, artistii au adaugat in agenda turneului intrenational cel de-al doilea spectacol la Bucuresti, eveniment ce se va desfasura pe 22 septembrie in aceeasi locatie, respectiv la Sala Palatului.

Asadar, pe 22 si 23 septembrie, incepand cu orele 20:00, Sala Palatului va fi invaluita de atomsfera basmului rusesc, redata impecabil prin muzica si dans de  uimitorii artisti aflati sub bagheta dirijorului rus, Generalul Viktor Eliseev. 

Cu un repertoriu variat, de cea mai buna calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate si zecile de costume viu colorate, Corul Armatei Rosii va demonstra inca odata ca este un exponent de marca al excelentei in cultura.

Entuziasmati de intalnirea cu publicul din Romania, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special: 

https://www.youtube.com/watch?v=L_w3NlxW0Ec 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=H9dtRbgYLhM 

Spectatorii interesati isi pot procura biletele pentru cele doua reprezentatii de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Diverta, a agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro , www.bilet.ro,  www.biletoo.ro, www.myticket.ro,  www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro. 

Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă este unul din partenerii acestui eveniment unic. Prin acest parteneriat, rușii sau rușii staroveri (lipoveni) beneficiază de o reducere de 10% din prețul biletelor puse la vânzare pentru spectacolul din 22 septembrie. Pentru a primi această reducere, rușii sau rușii staroveri (lipoveni) trebuie să intre în contact cu CCECRR pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:

VIP – 300 ron, cat.I – 200 ron, cat.II – 140 ron, cat.III – 90 ron si  cat.IV – 65 ron.

Mai multe informatii si detalii aici: https://www.facebook.com/pages/Spectaculis/569419209851409 

Informatii generale:

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea carismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. 

Cu cel mai recent turneu din Franta,  Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate ramane insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acesti artisti ating sufletul fiecarui spectator. Coregrafia baletului si interpretarea muzicala sunt garantia unui show de neuitat.

 

 

 

 

comments

Distribuie

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  Catalog CCECRR

În decursul ultimului an s-au remarcat tendinţe pozitive la nivel economic, interparlamentar, cultural, precum şi o perfecţionare a bazei juridice, ceea ce ar putea deveni un punct de pornire pozitiv în adâncirea colaborării româno-ruse în perioada următoare.

Citeste mai departe...

  Mesajul Presedintelui

 Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă a luat naştere din nevoia de a ajuta la stabilizarea şi dezvoltarea relaţiilor romano-ruse. Nu putem spune că aceste relaţii sunt reci, insă cu siguranţă există loc de mai bine.

Citeste mai departe...