Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Departamentul de interpretariat, traduceri și predare a limbii romane/ruse

Departamentul de interpretariat, traduceri și predare a limbii romane/ruse

Comunicarea reprezintă un pilon de bază pentru succesul oricărei relaţii de parteneriat. Un mesaj transmis incorrect poate pune in dificultate o negociere sau poate duce chiar la intreruperea relaţiilor cu partenerii externi. Din experienţă, ştim că nu de puţine ori traducerile transmise din Romania in Rusia şi invers nu au fost conforme cu cerinţele părţilor.

Pentru a elimina toate aceste bariere CCECRR a adunat in cadrul acestui departament cei mai buni specialişti in domeniu, autorizaţi să traducă pentru Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, organele de urmărire penală, instanţele judecătoreşti, birourile notarilor publici, avocaţi şi executori judecătoreşti etc.

Specialiştii noştri au experienţă in comerţ exterior, in domeniul tehnic şi juridic.
Prin acest departament, CCECRR urmăreşte să asigure traduceri şi interpretariat din/in limbile rusă şi romană (şi adiacent in alte limbi in funcţie de situaţiile specifice), la cel mai inalt nivel de profesionalism, pentru şi in cadrul intalnirilor de afaceri, ale targurilor, seminariilor etc.

De asemenea, prin colaborarea noastră cu unii dintre cei mai buni profesori universitari, CCECRR organizează cursuri de limba rusă şi de limba romană, pentru toate nivelele dar şi cu character specific, cu accent pe conversaţie şi corespondenţă sau pe anumite domenii specifice.

Acțiune :