Oferta de echipament tehnologic pentru industria chimică, industria petrochimică, industria metalurgică și industria cimentului.

Cu peste 46 de ani de experiență în domeniul său de activitate, SC …… S.A. a fost înființată în 1971, ca societate cu capital de stat, cu scopul de a produce echipament tehnologic pentru industria chimică, industria petrochimică, industria metalurgică și industria cimentului.

În perioada 1971 – 1989 compania noastră a devenit principalul furnizor pentru industria petrochimică pe piața României, Bulgariei și Serbiei, cât și un furnizor important pentru producătorii de oțel precum: Sidex Galați, Hunedoara Steel Profile, Stomana Bulgaria, Huta Katowice Poland, Huta Batory Poland și Krivoi Rog Ukraine, etc.

Din anul 1989 până în 2001, compania  a funcționat ca societate pe acțiuni deținută de guvernul român. Datorită competențelor angajaților săi și a echipamentelor tehnice, a reușit să se mențină pe piața într-o perioadă economică foarte dură datorată ruperii relațiilor cu țările comuniste. De asemenea, societatea a reușit să mențină și chiar să îmbunătățească dotarea tehnică, lucru care a contribuit la alinierea standardului de calitate a produselor la cerințele europene.

În noiembrie 2001 compania a fost privatizată.

Fiind lider în execuția de echipamente tehnologice în această zonă din Europa, ………………. S.A. se află într-o dezvoltare continuă astfel încât să crească nivelul de calitate şi diversitate a produselor, precum şi în căutare de oportunități noi în dezvoltarea relațiilor de lungă durată cu clienți de mare calibru. În acest sens, se lucrează împreună cu clienții tradiționali și se întreprind demersuri continue pentru găsirea altora noi, astfel încât să se execute echipamente complete, la cheie, în zone ale lumii în care au existat contacte minime, cum ar fi: Africa, Asia, America de Sud.

 

aprilie 3, 2019 Din Romania, Din Rusia Afanasov Tudor