Oferta de materiale de izolație de înaltă calitate, durabile și ecologice

Compania noastră este lider în domeniul producerii de materiale de izolație de înaltă calitate, durabile și ecologice. De înaltă calitate, fiabilă, convenabilă, ignifugă și ecologică.

Organizarea materialelor de impermeabilizare din polimeri PLASTFOIL® PENOPLEX® În 1998, compania noastră a devenit un material termoizolat din polistiren extrudat. Acesta a fost cazul. Până în prezent, PENOPLEX® rămâne pe piață în ceea ce privește calitatea produselor de 56%.

În 2007, PENOPLEX ® a devenit o nouă generație de materiale de impermeabilizare – acoperiri de polimeri.

PRODUCȚIA PRINCIPALĂ

In prezent, fabricatia produce o gama larga de materiale de impermeabilizare: tuneluri, fundatii; materiale pentru rezervoarele artificiale: bazine, iazuri etc.

Toate produsele fabricate de uzină au fost supuse unor reguli stricte de control al calității. Pe lângă producția PLASTFOIL®, a fost aprobată de Statele Unite ca certificat global de certificare a produselor. Acesta este un certificat pe care îl puteți folosi pentru laboratoarele dvs.

Membranele polimerice au fost folosite pentru prima dată în anii 1960. Calitatea materialelor de impermeabilizare a fost inițial formată în Europa. În Rusia, aceste materiale au apărut la începutul anilor 1990.

PLASTFOIL® este prima metodă de impermeabilizare utilizată pentru a face posibilă.

Domeniile principale de aplicare ale membranei PLASTFOIL® PVC includ: acoperișuri impermeabile, structuri subterane, tuneluri și rezervoare artificiale.

Liniile ultimei generații de plante. Laboratorul propriu certificat oferă controlul calității superlativ în fiecare etapă a ciclului de producție. Materialele de impermeabilizare PLASTFOIL® sunt, de asemenea, testate pentru standarde de calitate și standarde europene.

CLIENȚI

Produsele PLASTFOIL® sunt livrate în diferite țări: Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Ucraina, Belarus și altele.

aprilie 23, 2019 Din Rusia Afanasov Tudor