Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Comunicat de Presă

19.03.2024

Comunicat de Presă


Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă anunță participarea la Forumul Internațional Economic din Sankt Petersburg
București, [13 03 2024] – Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) are plăcerea să anunțe că a fost oficial invitată să participe la cea de-a XXVII-a ediție a Forumului Internațional Economic din Sankt Petersburg, eveniment de prestigiu ce se va desfășura în perioada 5-8 iunie 2024. Invitația a fost adresată personal domnului T. Afanasov, Fondator și Președinte al CCECRR, și a fost emisă de către Consilierul Președintelui Federației Ruse, domnul A. Kobyakov, în calitate de secretar responsabil al Comitetului Organizatoric.


Forumul, care se bucură de patronajul și participarea Președintelui Federației Ruse, reprezintă o oportunitate excelentă pentru a discuta și elabora soluții la provocările economice și politice actuale, promovând în același timp cooperarea internațională constructivă și reciproc avantajoasă. Participanții vor avea ocazia să contribuie la dezbateri pe teme de actualitate, inclusiv dezvoltarea social-economică, ecologia, sănătatea, industria, construcțiile, transportul, cultura, turismul, educația și știința.


CCECRR invită toți doritorii interesați de dezvoltarea relațiilor economice și culturale între România și Rusia să participe la acest forum de anvergură. Persoanele interesate de participare pot trimite un mesaj la adresa forum@ccecrr.ro sau office@ccecrr.ro, cu mențiunea „Participare Forum Sankt-Petersburg”.


Conform strategiei propuse de Președintele Camerei, Tudor Afanasov, și în conformitate cu principiile Asociației, indiferent de vremurile pe care le trăim, noi construim punți, nu ziduri. În contextul internațional actual, extrem de tensionat, dialogul și diplomația rămân cele mai bune soluții pentru pace și prosperitate. Parteneriatul româno-rus poate asigura stabilitatea regională și mondială, iar dialogul și diplomația ar trebui să fie singurele mecanisme de rezolvare a conflictelor.


Despre Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR)
CCECRR este o organizație dedicată promovării și întăririi relațiilor de cooperare între România și Federația Rusă, în domeniile economic, cultural și educațional. Prin activitățile sale, Camera își propune să faciliteze schimbul de experiență și bune practici între cele două țări, contribuind astfel la dezvoltarea bilaterală pe multiple planuri.


Contact:
Email: forum@ccecrr.ro / office@ccecrr.ro

Acțiune :