Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Departament Traiding Cereale

Departament Traiding Cereale

Departamentul de Trading Cereale a fost creat cu scopul de a conecta cumpărătorii și vânzătorii de mărfuri agricole din întreaga lume, colaborând cu toți exportatorii agricoli din întreaga lume și selectând cu grijă furnizorii și cumpărătorii, pentru a minimiza surprizele neplăcute cu livrările și plățile bunurilor cumpărate.
Produsele principale sunt cerealele, cum ar fi grâul pentru măcinare și hrană,porumbul, soia, rapița cât și derivatele. De asemenea, suntem activi în vânzarea de semințe oleaginoase care vin în prezent în principal din Europa de Est. Sprijinim identificarea de producători de uleiuri și derivate din cereale pentru uz casnic și animal.
Facilităm importul și exportul de produse de înaltă calitate din întreaga lume. Volumul afacerilor în fiecare an este diferit, în anul 2018 am transportat peste 1 milion de tone de grâu și porumb, la care trebuie adăugate cantitățile diferite de semințe, făină, ulei și alte produse secundare.
Departamentul de tranzacționare participă la producția, producerea și comercializarea cerealelor pentru clienții noștri internaționali. Furnizăm servicii portuare, logistice și finanțe comerciale. Ne ocupăm de distribuția și comercializarea tuturor tipurilor de cereale.
Produsele au Originea: Rusia, România, Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria etc.
Mână în mână cu producătorii agricoli și procesatorii, facem parte din lanțul de aprovizionare de la câmp la consumatori.

Acțiune :