Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Forumul „Noua generație”

10.07.2024

Forumul „Noua generație”


Între 2 și 7 septembrie 2024, aveți posibilitatea de a merge la Vladivostok în cadrul programului „Noua generație”. Forumul va avea loc între 3 și 6 septembrie.
Forumul Economic Estic (VEEF) este o șansă pentru experții străini de a se familiariza cu agenda politică, economică și de afaceri a Rusiei, precum și o oportunitate de a se întâlni cu oficiali guvernamentali și lideri în afaceri, știință și societatea civilă.
Cine poate participa:
Delegatii din țările asiatice care sunt:
creatori de proiecte IT, proiecte în domeniul dezvoltării durabile și noi medii;
lideri de opinie publică în domeniul economiei, investițiilor, dezvoltării durabile, energiei alternative, mediului urban, proiectelor inovatoare, proiectelor sociale, sănătății, științei, administrației publice, cooperării internaționale;
lideri și antreprenori cu proiecte scalabile și cele mai bune practici în domeniul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU până în 2030.
Ce cerințe sunt pentru participanți:
un nivel ridicat de cunoaștere a limbii engleze (nu mai mic de B2);
înregistrare obligatorie în contul personal pe site-ul Roscongress (https://reg.roscongress.org/en/login);
să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani;
să aibă cetățenie străină (să nu aibă cetățenie rusă);
să nu fi participat anterior la programul „Noua generație”.
Cererile de participare sunt acceptate până la 8 iulie.
Ce include programul: Sesiuni de panou, mese rotunde, dezbateri televizate, mic dejunuri de afaceri și dialoguri de afaceri cu principalele țări partenere din regiunea Asia-Pacific, precum și cu ASEAN.
Forumul Economic Estic este o platformă internațională cheie pentru crearea și consolidarea legăturilor dintre comunitatea investițională rusă și mondială.
Organizatori: Roscongress împreună cu Rossotrudnichestvo. 

Acțiune :