Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Forumul Carierelor „Lanțul viitorului”

20.03.2024

Forumul Carierelor „Lanțul viitorului”


În datele de 4 și 5 aprilie 2024, pe platforma Universității Economice „G. Plehanov” din Rusia, în format fizic, se va desfășura forumul carierelor „Lanțul viitorului”, dedicat gestionării lanțurilor de aprovizionare.
Forumul „Lanțul viitorului” vizează crearea unor condiții favorabile pentru dezvoltarea capitalului uman, precum și aducerea unor contribuții la realizarea profesională a tinerilor, creșterea competențelor și a abilităților profesionale ale studenților pentru o carieră de succes.
În prima zi a forumului, în cadrul ședințelor în plen și al meselor rotunde, liderii din domeniile respective și reprezentanții societăților profesionale de tineret vor discuta problemele principale, legate de rolul pe care îndrumarea și societățile de afaceri îl au în domeniul de management, precum și noile cerințe în domeniul educațional și perspectivele proiectelor logistice de frunte din Rusia.
La 5 aprilie, în cea de-a doua zi a forumului, managerii superiori ai companiilor de frunte din Rusia își vor împărtăși experiența cu studenții și le vor da sfaturi utile la sesiunea deschisă „Istoria succesului de la liderii logisticii” și la seminare practice. Forumul se va încheia cu un joc intelectual de logistică și lanțuri de aprovizionare, în cadrul căruia 12 echipe vor concura pentru premiul principal: o bufniță de cristal așezată pe paleți.
Transmisia în direct va fi disponibilă pe site-ul oficial al universității.

Acțiune :