Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

La mulți ani de Ziua Diplomatului Rus

12.02.2024

La mulți ani de Ziua Diplomatului Rus


Din partea Camerei și a Consiliului Directorilor, a comunității vechilor credincioși și a compatrioților ruși stabiliți în România, către stimați Diplomați ai Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, dragii noștri prieteni!
În această zi remarcabilă în care sărbătorim Ziua Diplomatului Rus, noi, reprezentanții Camerei pentru cooperarea economică și culturală Ruso-Române, Consiliul Directorilor, precum și vechii credincioși și compatrioții ruși stabiliți în România, ne exprimăm gratitudinea și respectul față de nivelul ridicat de profesionalism, munca neprețuită și devotamentul Dumneavoastră neclintit față de misiunea de pace și prietenie între cele două popoare.
Eforturile Dumneavoastră și consacrarea slujirii idealurilor de cooperare internațională, consolidării înțelegerii reciproce și a dialogului între cele două țări și culturi merită o apreciere maximă. Munca Dumneavoastră este fundamentală pentru dezvoltarea și prosperitatea societăților noastre, menținerea păcii și stabilității în lume.
Vă mulțumim pentru sprijinul neîncetat și contribuția Dumneavoastră la întărirea legăturilor între societățile rusă și română, pentru grija Dumneavoastră de drepturile și bunăstarea compatrioților noștri în străinătate, precum și a vechilor credincioși care și-au găsit a doua casă în România.
Permiteți-ne să vă dorim multă sănătate, energie inepuizabilă, succes în misiunea Dumneavoastră nobilă. Să vă bucurați mereu de înțelegerea și sprijinul eforturilor Dumneavoastră, iar activitatea Dumneavoastră să vă dea roadele care contribuie la întărirea prieteniei și a cooperării între țările noastre.
Apreciem și suntem mândri de fiecare dintre Dumneavoastră, aducând omagiul contribuției aduse de Dumneavoastră în consolidarea relațiilor internaționale și promovarea intereselor comune ale Patriei istorice și ale întregii lumi.
Toate cele bune,
Tudor Afanasov, Președintele Camerei pentru cooperare economică și culturală Ruso-Române, Consiliul Directorilor Camerei Româno-Ruse, vechii credincioși și compatrioții ruși stabiliți în România.

Acțiune :