Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Rotec SRL - Echipamente Tehnologice Romanesti

14.12.2023

Rotec SRL - Echipamente Tehnologice Romanesti


Cu o experiență de peste 51 de ani în domeniul său, SC ROTEC SRL a fost înființată în 1971 ca companie de stat cu scopul de a produce echipamente tehnologice pentru industria chimică, petrochimică, metalurgică și cimentului.
Cu o experiență de peste 51 de ani în domeniul său, SC ROTEC SRL a fost înființată în 1971 ca companie de stat cu scopul de a produce echipamente tehnologice pentru industria chimică, petrochimică, metalurgică și cimentului.
Între 1971 și 1989 compania noastră a devenit principalul furnizor pentru industria petrochimică de pe piața din România, Bulgaria și Serbia, precum și un furnizor important pentru producătorii de oțel precum: Sidex Galați, Hunedoara Steel Profile, Stomana Bulgaria, Huta Katowice Polonia, Huta Batory Polonia și Krivoy Rog Ucraina etc.
Din 1989 până în 2001, compania noastră a funcționat ca societate pe acțiuni deținută de guvernul României. Datorită aptitudinilor angajaților săi și a echipamentelor tehnice, a reușit să mențină o viață economică foarte lungă pe piață din cauza rupturii relațiilor cu țările comune. De asemenea, compania a reușit să întrețină și chiar să îmbunătățească echipamentul tehnic, ceea ce a contribuit la alinierea standardului de calitate a produsului cu cerințele europene.
În noiembrie 2001, compania a fost privatizată.
În calitate de lider în execuția de echipamente tehnologice în această zonă a Europei, ROTEC se dezvoltă constant, astfel încât să crească nivelul de calitate și diversitatea produselor, precum și în căutarea de noi oportunități în dezvoltarea relații pe termen lung cu banii. mare. calibru. În acest scop, lucrăm cu clienți tradiționali și depunem eforturi continue pentru a găsi alții noi, astfel încât echipamentele complete la cheie să poată fi realizate în zone ale lumii în care a existat un contact minim, precum: Africa, Asia, America de Sud.
În calitate de producător de top de echipamente tehnologice în această parte a Europei, ROTEC caută constant să crească calitatea și diversitatea gamei sale de produse, precum și să caute oportunități de a forma relații pe termen lung cu clienți de calibru mare.
Industries:
1. Industria Siderurgică și Metalurgică
Masa cu role
Segmente de turnare continuă
Transfer mașini
matriță de ghidare
Oală de turnare
Rame
2. Industria cimentului
Fabrici de ciment: buncăre, turnuri de condiționare, corpuri morii, ascensoare cu cupe
Stații de beton
Electrofiltre
3. Industria chimică și petrochimică
Cuptoare
Rezervoare
Construcție metalica grea
Coate, capace, reductoare
Prelucrare
Derapaje
coloane
4. Reciclatori și industria energiei regenerabile
Incineratoare de deșeuri
Fani
Rezervor de cărbune
Oferă următoarele servicii:
Oxitaiere cu plasmă și torță
- Oferim serviciul de tăiere cu jet de plasmă de înaltă precizie și Oxigaz.
Formare
- În industriile prelucrătoare, există diferite tipuri de procese de formare a metalelor utilizate pentru producția de masă. Unele dintre cele mai comune procese sunt, pe lângă îndoire, întindere, ambutisare adâncă și formare prin rulare.
Îndoire
- Îndoirea metalelor este un proces care implică modelarea metalelor la o formă predeterminată prin aplicarea unei forțe.
Sudare
- Firma noastra are capacitatea de a suda toate tipurile de otel (carbon, aliaj, refractar, inoxidabil).
Prelucrare
- Prelucrarea este un proces de fabricație utilizat pentru a produce produse, piese și modele prin îndepărtarea straturilor de pe o piesă de prelucrat.
Sablare și vopsire
- Conform specificațiilor dumneavoastră tehnice complete, vopsitorii noștri pot aplica sisteme de vopsire cu vopsea de la diferite mărci cunoscute
Echipament:
- Mașini de alezat și frezat
- Strunguri
- Echipamente de rulare
- Echipamente de ridicare si transport
- Oxigas și mașină de tăiat cu plasmă

Acțiune :