Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Seminarul de prezentare “Oportunități de Afaceri România-Rusia”

23.03.2019

Seminarul de prezentare “Oportunități de Afaceri România-Rusia”

Camera de Comerț și Industrie Prahova – CCI Prahova în colaborare cu Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă – CCECRR au organizat joi, 27 octombrie 2016, la sediul CCI Prahova din Ploiești.

SEMINARUL DE PREZENTARE “OPORTUNITĂȚI DE AFACERI ROMÂNIA-RUSIA”

cu ocazia vizitei în județul Prahova a ES Dl. Valery KUZMIN, Ambasadorul Federației Ruse în România, care a fost însoțit de Dl. Alexander Lukin, Consilier Comercial în cadrul Ambasadei.

Evenimentul care a fost găzduit de Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova, s-a bucurat de prezența Domnului Daniel Grigoraș ȘTEFAN, Prefectul Județului Prahova precum și a Domnului Tudor AFANASOV, Președintele CCECRR și a Doamnei Irina YAKOVLEVA, Însărcinat cu Afaceri a.i al Republicii Belarus în România.

Au participat reprezentanții a 35 de companii românești din județele Prahova, Cluj și din București interesate de dezvoltarea unor relații de colaborare și parteneriat pe relația Rusia dar și companii cu capital rusesc din România.

Actiunea s-a desfășurat pe fondul interesului bilateral privind intensificarea schimburilor comerciale româno-ruse și au fost abordate teme de interes general privind colaborarea bilaterală.

Acțiune :