Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Departamentul de consultanță în Agri Business

Departamentul de consultanță în Agri Business

Parteneriatul din CCECRR și AgroCapital are ca principal scop oferirea de servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde pentru companiile IMM/corporate din sectorul agribusiness, cât şi pentru instituţiile financiare, având un focus specific pe pieţele internaţionale şi livrarea de performanţă.

Competenţele şi experienţa acumulată ne permit să propunem clienţilor noştri o gamă integrată de servicii, de la acces la soluţii de finanţare, inclusiv accesarea fondurilor europene, la consultanţă de management strategic şi organizaţional pana la suport pentru internaţionalizare.

Datorită experienței solide în activitatea de consultanță, a legăturilor puternice cu sistemul bancar atât corporate cât și retail, dar și o bună cunoaștere a pieței europene, CCECRR împreună cu echipa de experți a AgroCAPITAL vă vor însoți pas cu pas pe parcursul proiectelor dumneavoastră.

Capital şi acces la soluţii de finanţare

Identificăm soluțiile de finanțare care răspund cel mai bine nevoilor și proiectelor dumneavoastră:

Structurarea financiară a proiectului, Identificarea celor mai potrivite soluţii financiare, Restructurări de creanță și servicii aferente, Fund raising, Finanţare proiecte.

 Fonduri Europene si ajutor de stat

Suntem un furnizor la nivel naţional în domeniul consultanţei pentru accesarea fondurilor europene, management şi implementare de proiecte:

Plan de afaceri, Studiu pre-fezabilitate, Studiu fezabilitate, Proiect tehnic, Întocmire dosar de finanțare, Obtinere finanțare, Implementare și management de proiect.

 Management consulting

Suntem alături de managementul companiei dumneavoastră pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru dezvoltarea şi îmbunătățirea performanțelor:

Planuri strategice, Eficientizare vânzări, CRM şi Customer satisfaction, Re-engineering a proceselor de afaceri şi eficientizarea costurilor, Marketing şi Comunicare, Inovaţie tehnologică.

Business advisory pentru IMM-uri

Ne a facilita accesul la optiuni strategice de dezvoltare:alaturăm managementului companiilor mici şi mijlocii pentru:

Achiziţii/ Vânzare, Joint venture/ Parteneriate, Restructurare şi diversificare, Proiecte “Green field”, Project financing , Internaţionalizare

Identificăm împreună cu dumneavoastră oportunităţile de accedere către noi pieţe conform strategiei companiei și sprijinim implementarea proiectului la nivel local:

Analizarea şi selecţionarea pieţei ţintă, Relocarea producţiei, Identificare furnizori şi parteneri logistică

Prospectare parteneri comerciali, Pachete de servicii “start-up” pentru companii, Servicii identificare sediu și infiintare companie, Suport recrutare resurse umane.

Acțiune :