Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Deveniți partenerul nostru

Deveniți partenerul nostru

Fii Partenerul Nostru. Devin-o Membru CCECRR.

Te invităm să faci parte din Echipa noastră și să fii parte a unei organizații care chiar se zbate pentru succesul și prosperitatea membrilor săi. De la an la an suntem tot mai mulți, tot mai puternici și dezvoltăm tot mai multe proiecte atât economice cât și sociale, culturale etc. . Membrii CCECRR se bucură de sprijinul și suportul Echipei noastre formate din specialiști și profesioniști, iar traducătorii noștri se asigură că limba nu este o problemă. Consilierea oferită de etnici ruși staroveri (lipoveni) vă garantează o bună înțelegere a mediul româno-rus. CCECRR și-a asumăm rolul de a fi o punte de legătură între România și Rusia, o platformă unde relațiile româno-ruse să se îmbunătățească, iar mediul de afaceri să aibă parte de o dezvoltare economică bună și sustenabilă.

Datorită parteneriatelor dezvoltate de CCECRR, serviciile oferite împreună cu partenerii noștri au reușit să deschidă noi oportunități în colaborarea româno-rusă, să sprijine producătorii și exportatorii să cumpere sau să vândă fără a mai întâmpina veșnicele probleme, iar teama de a nu primi marfa sau plata au dispărut. Alături de CCECRR, au venit asociații patronale din România și Rusia, iar asociația noastră a încheiat colaborări cu Camere de Comerț Teritoriale din România și Rusia și a reușit să obțină susținerea diverselor instituții de stat din Federația Rusă. Împreună cu CCI din Federația Rusă am reușit să ajutăm mai multe companii din România să ajungă pe piața Rusă. Datorită parteneriatelor noastre, am reușit să fim reprezentați aproape în fiecare oraș din țară, dar să avem și reprezentanți în afara țării (în Franța, Italia, Spania, Marea Britanie, Grecia, Rusia), parteneri în Bielorusia, Ucraina, Kîrgistan, Armenia, Azerbaidjan, Iran, America de Sud, Ecuador, Cuba, etc. Am vizitat împreună cu membrii și partenerii noștri peste 15 de regiuni din federația rusă și au fost identificate contracte pentru companiile românești cu o valoare de peste două miliarde de dolari, din păcate unele încă sunt în etapa de negociere.

Printre partenerii noștri se numără Consiliul Federației Ruse pentru Relații Internaționale (împreună cu acesta pregătim proiectul “20 de perspectivă româno-rus”), Camera de Comerț a Federației Ruse, Banca Internațională de Cooperare Economică, Consiliul Rus pentru Dezvoltare Economică și Comercială, Camera de Comerț și Industrie Iași, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Uniunea Națională a Patronatelor din România, Uniunea Națională a Industriașilor din România, Patronatul Societăților din Construcții, Asociația Juriștilor din Moscova si multe alte organizații cu profil economic si cultural.

CCECRR nu promovează doar dezvoltarea economică dintre România și Rusia, ci și latura Culturală. Am organizat zeci de evenimente culturale, susținem proiecte sociale, am organizat concerte ale Armatei Roșii, mese rotunde, am susținut olimpiade, am ajutat tineri să viziteze Rusia, sponsorizat documentare despre România și multe altele.

Activitatea noastră nu a trecut neobservată nici de Ambasada Federației Ruse, care prin Excelența Sa, Valery Kuzmin Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România a declarat, citez: ,, Diplomația rusă în 2017 a continuat în mod consecvent activitatea de restabilire a relațiilor pragmatice reciproc avantajoase cu România pe diferite domenii. Constatăm cu satisfacție că cifra de afaceri comerciale bilaterale în 2017 a crescut cu peste 20% și conform estimărilor cu totul realiste, ea va ajunge la sfârșitul celor 12 luni, la 4 miliarde de USD.

– Drept o mărturie a unui mare interes reciproc în extinderea domeniilor de cooperare de afaceri care nu sunt cuprinse în cadrul așa-numitelor sancțiuni UE, apar și rezultatele misiunilor economice ale oamenilor de afaceri români efectuate în 2017, la Moscova, Sankt-Petersburg, Yaroslavl și Smolensk, organizate cu participarea Camerei de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă și Camerelor de Comerț și Industrie relevante din Rusia.

CCECRR nu este o organizație politică, se autofinanțează din activitățile pe care le desfășoară și din cotizațiile membrilor săi, are ca scop dezvoltarea în mod pragmatic și reciproc avantajos a relațiilor economice și culturale cu Federația Rusă, iar misiunea principală este grija față de membrii săi.

Din 2014 am reușit să fim alături de membrii noștri și să le oferim, prin intermediul colaboratorilor și partenerilor noștri, servicii juridice, sprijin în atragere de investitori, obținere de credite bancare, atragere de fonduri europene etc. Împreună am susținut proiecte culturale și sociale care au reușit să aducă zâmbete multor persoane. Pentru a vedea tot ce am făcut împreună nu trebuie decât să intrați pe pagina noastră www.ccecrr.ro. În continuare ne dorim să venim și mai mult în sprijinul membrilor noștri.

Ca și membru al CCECRR, vă bucurați de promovare prin intermediul catalogului nostru, dar și a buletinelor noastre care ajung în rețeaua partenerilor noștri din România, Rusia, dar și în alte țări unde CCECRR are parteneri. Pentru a beneficia de toate facilitățile și serviciile asociației noastre, vă invit să deveniți membru al CCECRR, asta dacă încă nu sunteți, prin completarea și transmiterea formularului de membru, pe care îl puteți găsi la adresa https://ccecrr.ro/ro/membri/formular-deinscriere-ccecrr .

Pentru a corespunde cât mai bine nevoilor dvs., CCECRR a implementat trei tipuri de cotizații – SILVER, GOLD și PLATINUM, toate serviciile aferente acestor tipuri de cotizație le regăsiți dând click pe oricare din denumiri, iar pachetul întreg de servicii explicat pe larg îl regăsiți la secțiunea departamente.

Acțiune :