Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Forumul de Investiții din Caucaz

27.05.2024

Forumul de Investiții din Caucaz

 

15-17 iulie
Grozny

Forumul de Investiții din Caucaz este o platformă pentru formarea unei colaborări eficiente între stat și mediul de afaceri în scopul dezvoltării potențialului investițional al regiunilor din Rusia.

Participanții la eveniment se vor familiariza cu tendințele moderne și perspectivele de dezvoltare a activităților în domeniul implementării proiectelor și programelor de infrastructură și inovație de mare anvergură.

Agenda tineretului în cadrul evenimentului abordează problemele dezvoltării carierei comunităților de tineret și antreprenoriatului. Experții vor împărtăși exemple pozitive de valorificare a potențialului uman și antreprenorial la nivel regional și federal, sub formă de mentorat.

La programul de afaceri al evenimentului vor participa lideri ai autorităților guvernamentale, reprezentanți ai companiilor rusești și internaționale, mass-media, comunități de tineret și științifice.

Forumul este organizat sub egida Ministerului Dezvoltării Economice al Federației Ruse. Organizatorul evenimentului este Fundația Roscongress. Partener strategic este JSC „Caucaz.RF”.

La CIF-2024 vor participa reprezentanți ai afacerilor turistice, complexului agricol, companiilor de transport și logistică, sectorului bancar și companiilor de construcții din regiunile Caucazului de Nord, Districtul Federal Sudic, țările CSI, și bazinelor Mării Caspice și Mării Negre.

În programul de afaceri de două zile al CIF-2024 vor fi incluse peste 60 de evenimente.

Acțiune :