Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg

14.05.2024

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg

 

„Astăzi, Rusia are o agendă economică saturată și foarte ambițioasă. Dificultățile și provocările cu care ne confruntăm reprezintă un stimulent pentru noi toți, un stimulent pentru a crește ritmul și calitatea transformărilor, pentru a realiza mai mult în îmbunătățirea calității vieții, a bunăstării și a prosperității cetățenilor noștri.”
(Președintele Federației Ruse, V.V. Putin)

5-8 Iunie 2024, ExpoForum

A 27-a ediție a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg

Unul dintre cele mai mari și importante evenimente de afaceri din lume. În ultimii 26 de ani, Forumul și-a consolidat statutul de principal eveniment internațional concentrat pe problemele cheie ale agendei economice globale. Acesta oferă participanților o platformă pentru schimbul de experiență avansată și bune practici în interesul dezvoltării durabile.

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg se desfășoară anual din 1997. Din 2005, se desfășoară sub egida Președintelui Federației Ruse, care participă la fiecare eveniment.

În 2021, Forumul a devenit primul eveniment de afaceri de o asemenea amploare desfășurat offline după pauza inevitabilă cauzată de pandemia COVID-19.

Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg oferă un spațiu incomparabil pentru dialog și stabilirea de legături de afaceri. Acesta oferă oportunitatea de a găsi parteneri pentru a asigura creșterea afacerii atât în Rusia, cât și în străinătate. Participanților li se oferă, de asemenea, posibilitatea de a-și extinde baza de clienți și furnizori, precum și de a se întâlni cu factori de decizie cheie. De asemenea, există oportunități ample de a atrage atenția investitorilor potențiali și a principalelor mass-media.

La evenimentele PIEF-2023 au participat peste 17.000 de participanți din 130 de țări ale lumii, atât în format offline, cât și online. La forum au fost semnate peste 900 de acorduri în valoare totală de 3.860 miliarde de ruble (inclusiv 43 de acorduri cu reprezentanți ai companiilor străine, inclusiv câte două cu Italia și Spania. Această cifră include doar acordurile a căror valoare nu este secret comercial).

Statutul de partener al Forumului este un statut prestigios acordat companiilor de succes recunoscute de comunitatea de afaceri. Statutul de partener deschide cele mai eficiente oportunități pentru promovarea companiei dumneavoastră pe platforma Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Expoziția SPIEF Investment & Business Expo se desfășoară în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg. Expoziția este o platformă unică pentru construirea unui dialog constructiv, găsirea de soluții, consolidarea eforturilor și facilitarea schimbului de experiență între participanții Forumului.

Expoziția va avea loc pe tot parcursul Forumului și va fi deschisă tuturor participanților.

 

Acțiune :