Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

La mulți ani, România!

01.12.2023

La mulți ani, România!

Dragi prieteni și parteneri,

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă își exprimă cele mai calde felicitări și urări de bine poporului român.

Această zi semnificativă, marcând unirea și solidaritatea, este un prilej de sărbătoare nu doar pentru România, ci pentru intreaga lume. Ea reprezintă un simbol al unității naționale și al aspirațiilor comune spre pace, prosperitate și colaborare fructuoasă între națiuni.

Reflectând asupra legăturilor dintre România și Rusia, ne reînnoim angajamentul de a sprijini și aprofunda relațiile economice și culturale dintre țările noastre. Credem cu tărie că prin cooperare și înțelegere reciprocă putem construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri.

Ziua Națională a României este un moment propice pentru a celebra unitatea, bogăția culturală și realizările noastre comune. Este, de asemenea, o ocazie de a ne aminti de importanța valorilor universale precum respectul, prietenia și colaborarea.

În acest spirit de prietenie și parteneriat, vă transmitem cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate și succes continuu. Să fie o zi de sărbătoare plină de bucurie și inspirație pentru toți.

La mulți ani, România!

Cu respect și prietenie, Tudor Afanasov, Președintele
Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă

Acțiune :