Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Președintele CCECRR Tudor Afanasov a participat la cea de a doua ediție a Forumului Internațional,, Dezvoltarea Parlamentarismului”

14.07.2019

Președintele CCECRR Tudor Afanasov a participat la cea de a doua ediție a Forumului Internațional,, Dezvoltarea Parlamentarismului”

In perioada 30 iunie-4 iulie la invitația Dumei de Stat a Federației Ruse, Președintele CCECRR Tudor Afanasov a participat la cea de a doua ediție a Forumului Internațional,, Dezvoltarea Parlamentarismului”. La eveniment au participat reprezentanți din peste 140 de tari, dintre care 40 de tari au fost reprezentate de șefii de guvern. Temele principale: dezvoltarea lumii multipolare, lupta cu Fake news-ul, combaterea terorismului, cooperarea Rusia-Africa, dezvoltarea relațiilor economice și culturale, etc. Evenimentul a fost deschis de Șefa Consiliului Federației, Șeful Dumei de Stat și de ministru de externe Sergey Lavrov. Încheierea evenimentului a fost prilejuita de participarea Președintelui Federației Ruse Vladimir Putin, care în discursul sau a menționat importanta diplomației parlamentare și lupta împotriva unipolarismului.

 

 

 

Despre eveniment

Programul Evenimentului

Documents of the International Forum

Address of the President of the Russian Federation to participants of the Second International Forum “Development of Parliamentarism”

Parliamentarians of 132 countries supported cooperation and equal dialogue

Participants of the 2nd International Forum ”Development of Parliamentarism“ agreed on the unacceptability of sanctions

Acțiune :