Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Comunicat de Presă "Noua Eră – Noi Căi"

19.03.2024

Comunicat de Presă "Noua Eră – Noi Căi"

Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă invită companiile să exploreze noi oportunități la Forumul Internațional "Noua Eră – Noi Căi"


Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) este onorată să anunțe că a primit o invitație oficială pentru participarea la Forumul Internațional "Noua Eră – Noi Căi", un eveniment de anvergură organizat de Organizația Internațională de Cooperare Eurasiatică. Acest forum se va desfășura pe data de 19 aprilie 2024, la Moscova, și este dedicat promovării dialogului constructiv și a cooperării internaționale în contextul unei lumi în continuă schimbare.


Despre O.I.C.E.:
Organizația Internațională de Cooperare Eurasiatică, cu sediul în Moscova, joacă un rol esențial în stimularea cooperării economice, sociale și culturale între națiunile eurasiatice. Prin inițiativele sale, organizația se străduiește să consolideze relațiile internaționale, să promoveze dezvoltarea sustenabilă și să sprijine dialogul multicultural. Organizația se mândrește cu un istoric bogat în organizarea de evenimente care facilitează schimbul de idei și bune practici între diversele state și comunități.


Invitație Către Companii:
În acest spirit de colaborare și progres mutual, CCECRR extinde invitația la Forumul Internațional "Noua Eră – Noi Căi" tuturor companiilor din România și Rusia care sunt interesate să participe la un eveniment excepțional, dedicat dezvoltării relațiilor economice, inovației și dialogului cultural. Forumul reprezintă o oportunitate remarcabilă de a întâlni lideri de gândire, decidenți politici și reprezentanți ai comunității de afaceri pentru a discuta provocările și oportunitățile prezentate de noua configurație geopolitică și economică globală.
Programul Evenimentului:
Forumul va cuprinde o serie de sesiuni plenare, ateliere și paneluri de discuții axate pe teme precum parteneriatul eurasiatic, economia digitală, sustenabilitatea, cooperarea în domeniul inovației și multe altele, desfășurându-se într-un cadru propice schimbului de idei constructive și stabilirii de parteneriate durabile.


Încheiere:
Conform strategiei propuse de Președintele Camerei, Tudor Afanasov, și în conformitate cu principiile Asociației, indiferent de vremurile pe care le trăim, noi construim punți, nu ziduri. În contextul internațional actual, extrem de tensionat, dialogul și diplomația rămân cele mai bune soluții pentru pace și prosperitate. Parteneriatul româno-rus poate asigura stabilitatea regională și mondială, iar dialogul și diplomația ar trebui să fie singurele mecanisme de rezolvare a conflictelor.

 

Despre Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR):
CCECRR este dedicată consolidării relațiilor bilaterale între România și Federația Rusă, promovând cooperarea economică, culturală și educațională. Prin evenimente precum acesta, Camera își propune să faciliteze dialogul și colaborarea internațională, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă și prosperitatea comună.
Companiile interesate să participe la acest eveniment semnificativ sunt invitate să contacteze Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă la adresa de e-mail office@ccecrr.ro pentru detalii suplimentare și înregistrare.


Contact:
Email: office@ccecrr.ro

Acțiune :